Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Vizyon: 1995 yılında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmete açılan Aksaray Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü her zaman güler yüzlü hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosu ile geniş hizmet portföyüne sahip; otel, restoran, lokal, çay bahçesi, toplantı salonu ve düğün salonlarıyla eğitim camiamıza ve tüm halkımıza hizmet vermektedir.

Misyon: Şehrin merkezinde ve şehrin gürültüsünden uzak konumu ile eğitim camiamızın, misafirlerimizin ve Aksaray halkının sosyal ve kültürel beklentilerini karşılamak, boş zamanlarını değerlendirmelerine ortam hazırlamak ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla kaliteli ve ucuz hizmet sunmaktadır. Sevgi ve saygıya dayalı, güler yüzlü, hoşgörülü ve kaliteli hizmet anlayışımızla sizleri kendi evinizin sıcaklığında, samimi ve güvenli bir ortamda misafir etmekten gurur duyarız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler:
Isınma: Kalolifer / Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0382 2132303

WEB - https://aksarayogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - Hasas Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No139 68100 Merkez/AKSARAY

Otel Odası :55