Cengiz KOÇAK - MÜDÜR

Aksaray doğumludur. İlkokul ve Ortaokulu Aksaray Ortaköy İlçesinde tamamladı. Ankara Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin ardından, Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

1993 yılında otelcilik ve turizm sektöründe çalışmaya başladı. Özel sektör deneyiminin ardından 1995 yılında Hatay Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak göreve başladı.

1998-2000 yılları arasında Van Kız Meslek Lisesinde çalıştı. 2000 yılında Aksaray’a tayin edildi. Aksaray Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde Meslek Dersleri Öğretmeni, Atölye Şefi ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2010 - 2018 yılları arasında Aksaray Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi) Okul Müdürü olarak görev yaptı.

Kurumumuzda Ağustos 2018´den beri Müdür olarak görev yapan Cengiz KOÇAK, evli ve iki çocuk babasıdır.